DE RABOCLUBACTIE IS WEER BEGONNEN!


Steun jij de BV de viersprong ook dit jaar? Jouw stem is geld waard! En dat zijn we heel hard nodig!
Wanneer kan ik stemmen?
Stemmen kan vanaf 5 September. Wel moet je lid zijn van de Rabobank (of snel even lid worden 😉)
Wie kan er stemmen?

Iedereen die lid is van de Rabobank kan stemmen op Buurtvereniging de Viersprong. Je hoeft geen lid te zijn van de buurtvereniging dus je kan iedereen om je heen vragen om onze vereniging te steunen. Ouders, broers, zussen, oma’s opa’s of vrienden!

Hoe/waar kan ik stemmen?
Log in op de raboapp of de website van de Rabobank, via “Zelf regelen” en vervolgens “Mijn Lidmaatschap” kun je klikken op Rabo Clubsupport. Zoek de Buurtvereniging de Viersprong en STEM SNEL! Succes met stemmen allen! 💪🏻
Elke stem is geld waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.